search

УВАГА! Поновлення документів особами, які перебувають на квартирній черзі

17.10.2024 о 09:58

Згідно із статтею 36 Житлового кодексу України, пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР і Української РРПС від 11.12.84 №470 (зі змінами), виконавчі комітети місцевих рад, щороку, в період з 1 жовтня по 31 грудня, проводять перереєстрацію громадян, котрі перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані. Виявлені зміни вносяться до облікових справ громадян і книгу обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання житлових приміщень. Зміни з питань, що належать до компетенції виконавчого комітету місцевої ради, проводяться після прийняття рішень цими органами.

Виконавчий комітет Коломийської міської ради проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку та зареєстровані в Коломийській міській територіальній громаді до 31.12.2024р.

Особам, які перебувають на квартирному обліку в Коломийській міській  територіальній громаді з питань перереєстрації необхідно звернутись в управління земельних відносин та майнових ресурсів міської  ради за адресою: м. Коломия, вул. Грушевського, 1  (каб. №10) до 31.12.2024р.

Наголошуємо на важливості подання документів для проведення перереєстрації.

Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для формування позачергової, першочергової та загальної квартирних черг та будуть сприяти прозорому обліку таких громадян.

          Перереєстрація здійснюється на підставі наданих громадянами документів, а саме:

1) копії паспорта громадянина України;

2) копії ідентифікаційного номера;

3) довідки  про реєстрацію місця проживання особи на кожного члена сім’ї;

4) документів про наявність пільг (за наявності);

5) копії свідоцтва про укладення чи розірвання шлюбу;

6) копії свідоцтв про народження неповнолітніх дітей, копії їхніх ідентифікаційних номерів;

7) копії договору найму/піднайму житлового приміщення за місцем проживання заявника та членів сім’ї (за наявності);

8) копії правовстановлюючого документу та копії технічного паспорту на житлове приміщення, що перебуває у власності чи користуванні у заявника та членів сім’ї або Інформації з державного реєстру прав на нерухоме майно;

        Прийом документів громадян проводиться щодня:

- в приміщенні Коломийської міської ради за адресою:  м. Коломия, вул. Грушевського, 1  (каб. №10),  понеділок – п’ятниця з 8:30 до 12:00;

- в приміщенні ЦНАП за  адресою:  м. Коломия, пл. Привокзальна, 2а,  середа з 8:30 до 12:00.

         Громадяни, які не поновлять документи у  встановлений термін, вважатимуться такими, що не потребують поліпшення житлових умов та перебування на квартирному обліку.