search

Відновлено прийом мешканців з особистих питань у міського голови

13.04.2021 о 07:32

Інформація про проведення усного прийому 12.04.2021 року у міського голови Станіславського Богдана Миколайовича

Оскільки з 10 квітня на території Івано-Франківської області знято карантинні обмеження "червоного" рівня. Тому ми відновили особистий прийом громадян з особистих питань у міського голови. За попередні два місяці назбиралося дуже багато запитань та прохань, тому 12 квітня був, можна сказати, "ажіотаж" - на зустріч записалося понад 50 мешканців громади.

Загалом на прийомі побував 61 громадянин. Зареєстровано 42 усних звернення, з них на 11 звернень – надано роз’яснення під час прийому, 31 звернення – скеровано на розгляд у структурні підрозділи міської ради для належного їх розгляду та вирішення відповідно до чинного законодавства.

Серед тем розмови традиційно найбільш популярними були комунальна сфера та земельні питання. Водночас люди також зверталися щодо питань освіти, врегулювання та розміщення зовнішньої реклами. А ще - з питань покращення житлових умов та надання їм житла, благоустрою та облаштування автобусних зупинок, зокрема – благоустрою прибудинкових територій, ремонту доріг, проведення та заміни каналізаційних труб, водовідведення. Із земельних питань - приватизація земельних ділянок, також подавали пропозиції стосовно розвитку Шевченківського парку і прилеглої території озера, з питань реформи в освітніх закладах тощо.