search

Визначено переможця архітектурного конкурсу на найкращу проєктну пропозицію комплексного благоустрою території міського ставу біля парку ім. Т. Шевченка.

23.06.2021 о 21:39

16 червня завершився конкурс архітектурних проєктів на найкращу пропозицію комплексного благоустрою території міського ставу біля парку ім. Т. Шевченка. Разом з відділом архітектури та містобудування на початку конкурсу поставили кілька чітких правил, які мали містити в собі пропозиції: формування рекреаційної зони, створення Алеї Слави та проєктування місць під підприємницьку діяльність. Таким чином ми маємо на меті перетворити територію поруч озера на одне з улюблених місць відпочинку мешканців та гостей Коломийської громади.

Особливість конкурсу полягала в тому, що члени журі не знали авторів представлених їм проєктів. Таке голосування "всліпу" дозволяє всім учасникам бути в рівних умовах. Під час обговорення було представлено відео - візуалізації проєктів, а також представлено їх розгорнуті плани.

За підсумками голосування у конкурсі переміг проєкт під шифром 061207. Його розробив авторський колектив: Ярослав Мочернюк, Зоряна Мочернюк, Михайло Шевчук, Ірина Шевчук, Оксана Ільницька.

Вітаю їх з перемогою! Надіюся, що вже з наступного року разом ми розпочнемо втілювати в життя цей амбітний проєкт, що змінить наше озеро на краще - привітав переможців конкурсу міський голова Богдан Станіславський.

Переглянути протокол конкурсної комісії можна за посиланням: Відкрити протокол