search

Як працює нове реабілітаційне відділення у ЦРЛ

27.02.2024 о 11:34

Тут є 30 місць і всі вони заповнені. Попит на реабілітацію – дуже великий. А наші медики стараються, щоб кожна людина отримала кваліфіковану допомогу.

Реабілітаційне відділення в Коломийській центральній лікарні офіційно відкрило свої двері наприкінці грудня 2023 року. І медики одразу взялись надавати найякісніші послуги в повністю відремонтованих палатах та залах і за допомогою новенького обладнання.

Військових на реабілітації левова частка. У нас вони відновлюються після поранень, переломів та інших травм, отримують також психологічну допомогу. Але також послуги реабілітації в ЦРЛ доступні цивільним - це пацієнти після інсультів, після заміни суглобів чи люди із неврологічними захворюваннями.

Мінімальний термін реабілітації сягає 14 днів, а максимальний – 28. Та насправді все залежить від потреб конкретного пацієнта та його самопочуття.

Людям подобається отримувати послуги в новому відділенні ЦРЛ – про це свідчать відгуки. Бо, готуючи відділення до відкриття, тут особливо потурбувались про комфорт та затишок для всіх відвідувачів.