search

Дали початок будівництву 200 соціальних квартир у Коломиї

17.02.2024 о 11:51

Вчора був важливий день для Коломиї. У Києві, в Кабміні між Коломийському міською радою, Міжнародною організацією з міграції та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України офіційно підписано меморандум про реалізацію спільного масштабного проєкту з будівництва соціального житла. Раніше я вже розповідав, що у співпраці з нашим надійним іноземним партнером – організацією МОМ – у Коломиї побудуть 200 квартир, які внутрішньо переміщені особи та інші соціальні категорії, як от вчителі, лікарі, військові, зможуть орендувати за пільговими цінами.

Підписання меморандуму – це великий крок до втілення в життя нашого спільного проєкту. Вдячні всій команді міської ради та Міжнародної організації з міграції, які працювали та продовжують працювати над цією соціальною ініціативою.

Звісно, що підписання меморандуму не означає, що вже завтра житло почнуть зводити. Для цього насправді треба зробити ще багато роботи обом сторонам. І часу для цього потрібно не мало. Та головне – процес рухається і тепер наші наміри завірені документально.

Надалі ми продовжимо детально повідомляти громаду про етапи реалізації проєкту з будівництва соціального житла.