search

Контакти територіальних органів Національної соціальної сервісної служби України

02.10.2024 о 09:55

Національна соціальна сервісна служба України в межах реалізації експериментального проєкту здійснює оцінювання надавачів соціальних послуг, які бажають взяти участь у проєкті, відповідно до встановлених критеріїв. За результатами цього оцінювання готується висновок.

Також Нацсоцслужба контролює дотримання вимог законодавства про соціальні послуги, включаючи державні стандарти стаціонарного догляду за особами, які втратили здатність до самообслуговування, та соціальні послуги підтриманого проживання для осіб похилого віку і людей з інвалідністю. За результатами перевірок готується акт про дотримання законодавства під час надання соціальних послуг та захисту прав дітей.

Відповідно до Положення про Нацсоцслужбу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів № 783 від 26 серпня 2020 року, Нацсоцслужба виконує свої функції через територіальні органи, утворені в установленому порядку, а також безпосередньо за участі обласних та Київської міської військових адміністрацій. Ознайомитись з контактами територіальних органів можна ознайомитись за посиланням.