search

Новорічне та різдвяне привітання міського голови Богдана Станіславського

01.01.2022 о 12:03

Поважні Коломияни, вже скоро 2021 рік стане історією. Для кожного різною. Хтось багатів, а хтось втрачав, хтось зараз радіє, а комусь поруч не вистачає найближчих. Хтось зробив все, що запланував, а комусь не вистачило буквально кількох днів. Як би там не було, така властивість часу: його не повернути і не зупинити. Тому я, перш ніж вітати вас із Різдвяними святами та Новим роком, хочу, щоб ми разом подумали, чим маємо пишатись рівно через 365 днів.

Коломийська громада - це місце господарів, які турбуються не лише про власний дім, але й про вулиці свого міста чи села. Кожному з нас не байдуже, чи чисто біля нашого дому, чи комфортно нашим дітям у садку або в школі, чи якісно працює міська рада та ЦНАП. Така вона є - Коломия - уважна до деталей, відверта у своїх словах та смілива не лише у мріях, але й у вчинках.

Окрема тема - дороги. 2022 рік має стати роком доріг у нашій громаді. Це першочергове завдання, і я впевнений, що ми зможемо його виконати. Багато зроблено вже цього року, однак наступного плануємо вийти на ще більші об’єми. Так само, як капітальні ремонти та будівництво нових об’єктів, про завершення більшості із них на початку минулого року навіть не задумувались. Але сьогодні там вирує життя. Це означає лише одне - мусимо мріяти велико. І не менше працювати, щоб мрії перетворити в успішні проекти.

Я не сумніваюсь, що у новому році так і буде. І 8 капітально відремонтованих та 25 відремонтованих поточним ремонтом доріг, більше 40 мільйонів інвестицій у медицину, новий комп’ютерний томограф, новий дім для дитячого будинку сімейного типу, 2 квартири для дітей-сиріт, майже 3 гектари квітників, 2 капітально відремонтовані бібліотеки, новий шкільний автобус, низка капітальних ремонтів у лікарнях, спортзалах, будинках культури, будівництво нових об’єктів, таких як спортивний зал в Королівці чи міст у Воскресинцях, стануть лише початком. Бо на 2022 рік плани у нас набагато більші.

Разом з тим, треба бути чесним, що у Новорічну ніч ніхто чарівні палички не роздає. А тому все, що ми запланували, можна втілити лише спільною працею. І я вірю, що так і буде, та одночасно дякую кожному мешканцю Коломийської громади за потужну підтримку, яку відчував упродовж усього року.

Коломия знову стає потужним гравцем у всьому регіоні та країні. Але це лише початок. Коломийська громада як ніколи готова до великої дороги, і ми її подолаємо першими. Бо в нас найкращі лікарі та вчителі, найталановитіші діти, найкмітливіші підприємці, найрозумніші інженери та фахівці. А головне - нас захищають найвідважніші воїни. У 2021 році ми вже зробили перші важливі кроки. У 2022-му нарощуємо темп. Нога в ногу, плече в плече. Дякую Вам.

Із прийдешнім Різдвом Христовим та Новим роком. Вірю в кожного з Вас!

Коломийський міський голова

Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ